Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Zengin ''Oltu Benim Kendi Mahallem Gibiydi''

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - Mülki İdare Amirleri Atama ve Yer Değiştirmesi Kararnamesi'ne göre İdari Ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlüğüne ataması yapılan Oltu Kaymakamı Mehmet Gökhan Zengin, ''Oltu benim kendi mahallem, memleketim gibiydi. Oltulularla çok bütünleşmiştik. Ayrılmak zor olacak'' dedi.

        Mülki İdare Amirleri Atama ve Yer Değiştirmesi Kararnamesi'ne İdari Ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlüğüne ataması yapılan Oltu Kaymakamı Mehmet Gökhan Zengin, Oltu'ya çok alıştığını ancak devletin almış olduğu kararlara her zaman saygı duymaları gerektiğini belirtti.

        Yerel ve ulusal basın temsilcileri Hikmet Dağ, Dursun Murat Aydın ve Erkan Erdoğan'ın ziyaret ettiği Kaymakam Zengin, yaklaşık 2 buçuk yıldır Oltu'da görev yaptığını ve görev yaptığı yerlerden ayrılmasının en zor Oltu olacağını belirtti. Oltu'ya ve Oltululara çok alıştığını, Oltu'yu kendi memleketinden hiçbir zaman ayırt edemediğini belirten Kaymakam Zengin, bu cümleleri sarf ederken duygu dolu anlar yaşadı.

        Kaymakam Zengin ''Oltu Benim Kendi Mahallem Gibiydi''

        Mülki İdare Amirleri Atama ve Yer Değiştirmesi Kararnamesi'ne göre İdari Ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlüğüne ataması yapılan Oltu Kaymakamı Mehmet Gökhan Zengin, ''Oltu benim kendi mahallem, memleketim gibiydi. Oltulularla çok bütünleşmiştik. Ayrılmak zor olacak'' dedi.

        1 Aralık 2016 tarihli ve 29905 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Kaymakam ve Vali Yardımcıları Kararnamesi ile İçişleri Bakanlığı İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlüğüne ataması yapılan Oltu Kaymakamı Mehmet Gökhan Zengin, Oltu'ya çok alıştığını belirterek devletin almış olduğu kararlara her zaman saygı duymaları gerektiğini belirtti.

        Devletin, kendilerine nerede olursa olsun vereceği görevi her zaman yapmakla mükellef olduklarını belirten Kaymakam Zengin, "Benim için de sürpriz bir atama oldu. Aslında tahmin de ediyordum ama buna rağmen Oltu'ya yeni hükümet konağının kazandırılması için yine de elimizden geleni yaptık. Yeni binaya taşındık ve burayı hazır hale getirdik. Çevre düzenlemesinin yapılması ve konağımızın daha da güzel görüneceği şekilde ortaya çıkması için gün sayıyorduk ama nasip değilmiş. Oltu benim ikinci memleketim oldu; kendi evim, mahallem gibi. Eşime de Oltu'dan zor ayrılacağımı söylüyordum ama buraya kadarmış. Devletimizin her toprağında, her görevinde elimizden ne geliyorsa onu yapmaya hazırız. Görev yaptığım yerler arasından ayrılacağım en zor yer hiç şüphesiz Oltu olacak. Herkesten hakkını helal etmesini istiyorum" şeklinde konuştu.

        (ERZ-AT-Y)

        02.12.2016 10:13:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler