Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Okul Meclisi Başkanlık Seçimleri yapıldı

        (Fotoğraflı)

        KIRŞEHİR (İHA) - 10 okul temsilcisi katıldığı başkanlık seçimlerini IMKB 75. Yıl Teknik Anadolu Lisesi Okul Başkanı Abdülkadir Bıçakcı kazandı.

        Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından konuşan ve demokrasinin kazandığını dile getiren Abdülkadir Bıçakçı, "Demokrasi 15 Temmuz'da büyük bir zafer kazanmıştır. Bu zaferin temelinde milletçe birliğimiz ve beraberliğimiz yatmaktadır. Bu beraberliğimizi devam ettirmek ve üstüne koyarak ilerleyebilmemiz için hiç durmadan, yılmadan, yorulmadan sizlere, siz öğrenci kardeşlerime hizmet edeceğim. Okullardaki arkadaşlarıma tek düze bir şekilde okula gelip gitmemeleri, düşünen, uygulayan ve neticelendiren bir gençlik olabilmeniz için gerekli olan her şeyi yaparak gençliğin daha aktif bir şekilde yetiştirilebilmesi için elimizden geleni yapacağız." dedi.

        Öğrencilerin beklentilerini karşılamak için çalışmalarını arttırdıkları anlatan Okul Meclisi Başkanı Abdülkadir Bıçakçı, şöyle konuştu:

        "Her öğrencinin demokrasi kavramını iyi özümsemesi için çalışmalar yapılacak. Yaşanılan her olayın çıkarımları ortaya konularak gençlik için kazanımlar belirlenecek. Öğrencide oluşan ben anlayışını yerini biz anlayışına bırakacak. Oluşturmaya çalışacağımız biz bilinci ile ortak payda da buluşmalar yakalayacağız."

        10 okul temsilcisinin yarıştığı Okul Başkanlık Seçimlerinde 70 okuldan 62 öğrenci oy kullandı. Kullanılan geçerli 58 oydan 30 öğrencinin oyunu alan Abdülkadir Bıçakçı yeni okul meclisi başkanı oldu.

        (EÖ-SK)

        02.12.2016 10:23:13 TSI

        NNNN

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler