Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        'Sonbahar Şiir Gecesi' duygulandırdı

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi, şiir ve edebiyat tutkunlarını 'Sonbahar Şiir Gecesi'nde buluşturdu. 14 ilin yerel şairlerinin şiirlerinin okunduğu gecede duygu dolu anlar yaşandı.

        Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Efem Akdeniz Gençlik ve Spor Kulübü Derneği işbirliği ile düzenlenen 'Sonbahar Şiir Gecesi' AKM Perge Salonu'nda Antalyalı sanatseverlerle buluştu. Duygu dolu anların yaşandığı gecede Türkiye'nin 14 ilinden yerel şairin şiirleri yorumlandı. Müziğin ve şiirin aynı gecede buluştuğu programa Antalyalı edebiyat tutkunları da yoğun ilgi gösterdi.

        Şiir ve müzik birarada

        Sedat Erdiş, Yaşar Karakulak, Yaşar Gündem ve Recep Garip gibi ünlü isimlerin yorumlarıyla seslendirilen şiirlere, Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Sanatçıları eşlik etti.

        Gecenin sonunda sahne alan öğrencilerin sürpriz performanslarıyla "Bir Başkadır Benim Memleketim" adlı şarkı tüm salonun da eşlik etmesiyle hep bir ağızdan söylendi.

        Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Zülfü Çelik'te gecede şiir okuyarak program sonunda da şairlere katılım belgesi, yorumculara ise teşekkür belgesi takdim etti.

        (SÇ-SÇ-Y)

        02.12.2016 10:36:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler