Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartal Belediyesi Engelsiz Yaşam Fuarı'nda yerini aldı

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - EYAFexpo Engelsiz Yaşam Fuarı'na katılan Kartal Belediyesi, ziyaretçilere engellilere yönelik yaptıkları projeleri anlattı.

        Kartal Belediyesi, engelli vatandaşlara yönelik projelerini tanıtmak amacıyla EYAFexpo Engelsiz Yaşam Fuarı'nda bu yıl da yerini aldı. Dünya Engelliler Günü kapsamında 1 - 4 Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen Engelsiz Yaşam Fuarı'nda Kartal Belediyesi'nin standı ilk günden yoğun ziyaretçi ağırlamaya başladı.

        Fuarın açılışında Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ali Kemal Özdemir, Karyapsan Yönetim Kurulu Başkanı Nizamettin Zorgül, Kartal Belediyesi Basın Yayın Müdürü Nur Gülmez Bel, Engelliler Birimi Şefi Özgür Uğur ve Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü personeli yer alırken Kartal Belediyesi'nin standı, fuara katılan ziyaretçilerin akınına uğradı.

        Kartal Belediyesi, İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen EYAFexpo Engelsiz Yaşam Fuarı'nda, Engelsiz Bilgi Evi, Engelsiz Üretim Atölyesi, Evde Kişisel Bakım ve Kuaförlük Hizmeti gibi birçok projesini, katılımcılarla ve diğer belediyelerle paylaşacak. Fuarda yerini alan ve Başkan Altınok Öz'ün en önemli projelerinden biri olan Kartal Belediyesi İşitme Engelliler Orkestrası da 3 Aralık Cumartesi günü fuarda bir konser verecek. Engelli, yaşlı ve bakıma muhtaç insanların hayatlarını kolaylaştıracak ürün ve teknolojilerin tanıtıldığı fuarda Kartal Belediyesi'nin standı 11'inci holde yer alıyor.

        1 - 4 Aralık 2016 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen EYAFexpo Engelsiz Yaşam Fuarı'nı ziyaret etmek isteyen engelli vatandaşlar, 0216 280 56 61 ya da 0216 280 56 64 numaralı hattan Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Engelliler Koordinasyon Birimini arayarak kayıt yaptırabilirler.

        (HB-ÖK-Y)

        02.12.2016 11:03:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler