Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        3 Aralık Dünya Engelliler Günü

        - Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı;

        - "Engelleri hep birlikte aşıyoruz"

        (Fotoğraflı)

        Fatma Savaş İnal

        BİLECİK (İHA) - Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, '3 Aralık Dünya Engelliler Günü' ile ilgili yayınladığı mesajında, tüm engellilerin Dünya Engelliler Günü'nü kutladı.

        Mesajında; "Bu dünyada her birimizin engelli konuma düşebileceğinin bilinciyle konuya ilişkin toplumsal duyarlılığın artması için vatandaşlarımızın da kurumlarımızın da gerekeni en iyi biçimde yapacaklarına inanıyorum" diye belirten Başkan Bakıcı, engelli vatandaşlarımızın hayatın tüm alanlarında varlık göstermelerine yardımcı olma hususunda devlete de topluma da önemli görevler düştüğünü belirtti. Mesajında ayrıca; tüm zorluklara rağmen spordan sanata, edebiyattan siyasete, eğitimden çalışma hayatına kadar, her alanda önemli başarılara imza atan engellilerin verdikleri mücadelenin gerçekten takdire şayan olduğunu ifade eden Başkan Bakıcı engellilere ayrı bir önem verdiklerini, onların faydalanabileceği, işlerini kolaylaştıracak hizmetler gerçekleştirmeye özen gösterdiklerini belirterek "Bozüyük'te park anlamında ilk Engelsiz Yaşam Alanlarını yaparak engellilerinde spor yapabilecekleri, eğlenebilecekleri alanlar oluşturduk. İlçe merkezinde engelsiz şarj istasyonunu hizmete sunduk ve engellilerimizin 24 saat kullanabilecekleri özel bir araç tahsis ettik. Ana cadde üzerindeki kaldırımlarımıza görme engellilerimizin ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla hissedilebilir yüzey uygulaması yaptık. Çünkü onlar bizim için çok önemli" dedi ve tüm engelli vatandaşlarımızın Dünya Engelliler Günü'nü kutladı.

        (FSİ-MET-Y)

        02.12.2016 12:39:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler