Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başbakana Patates ve Niğde Gazozu ikramı

        (Fotoğraflı)

        Yasin Esen

        NİĞDE (İHA) - Başbakan Binali Yıldırım, dün gece geç saatlerde Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurul çalışmaları sırasında AK Parti Niğde Milletvekili TBMM İdare Amiri Erdoğan Özegen'i odasında ziyaret etti.

        AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım ve beraberindeki Grup Başkanvekilleri, Milletvekilleri ile keyifli bir sohbet gerçekleştiren AK Parti Niğde Milletvekili TBMM İdare Amiri Erdoğan Özegen, Başbakan Yıldırım'a fırında pişmiş patates ve Niğde gazozu ikram etti.

        Yeni Türkiye ile ilgili birçok konunun konuşulduğu sohbetle ilgili AK Parti Niğde Milletvekili TBMM İdare Amiri Erdoğan Özegen, "Öncelikle Başbakanımız Genel Başkanımız Binali Yıldırım beye bizleri ziyaretleri ile onurlandırdıkları için çok teşekkür ediyorum. Bir gelenek haline getirdiğimiz fırında Niğde patatesimizden ve Niğde gazozumuzdan ikramda bulunduk. Yeni Türkiye için ilk imzaların atıldığı günde birlikte olmamız ve yeni Türkiye'yi konuşmamız bizim için ayrı bir anlam oluşturdu. Ülkemiz ve Niğde'miz için inşallah hayırlı olacak bir sohbet gerçekleştirdik. Allah yar ve yardımcımız olsun." diye konuştu.

        (YE-SK)

        02.12.2016 13:22:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler