Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Zeytinburnu 'Hayata 1 Aralık' verdi

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Zeytinburnu Şehit Kadir Cihan Karagözlü Ortaokul öğrencileri, 15 Temmuz Meydanı'nda bir araya gelerek hep birlikte kitap okudu. Dileyen herkesin istediği herhangi bir kitabı okuduğu projede öğrenciler 'Hayata 1 Aralık' verdi.

        Zeytinburnu'nda öğrenciler kitap okumanın önemine dikkat çekmek amacıyla 'Hayata 1 Aralık' verdi. 15 Temmuz Meydanı'nda düzenlenen etkinliğe meydandaki vatandaşlar da destek verdi. Öğrencileri yalnız bırakmayan isimler arasında yer alan Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Erdem İskenderoğlu, kitap okuma farkındalığına dikkat çekmeyi amaçlayan projenin çok güzel bir etkinlik olduğunu belirterek başta okul müdürü olmak üzere tüm öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

        "Hayata 1 Aralık ver"

        Okul Müdürü Harun Can ise yaptığı açıklamada, "'Hayata 1 Aralık' projesi kapsamında öğrenci ve öğretmenlerimizle birlikte 15 Temmuz Meydanı'nda birlikte kitap okuduk. Etkinliğimize destek veren Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcımız İskenderoğlu'na, öğretmen, öğrenci ve Aile Birliği Başkanı Emine Tokaç'a ve en önemlisi de tüm vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi. Dileyen herkesin istediği kitabı okuyarak 'Hayata 1 Aralık' verdiği etkinlik, bando takımının gösterisiyle sona erdi.

        (HB-MK-Y)

        02.12.2016 13:25:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler