Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Didim Ülkü Ocakları'ndan Türkmenlere yardım kampanyası

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Çalışkan

        AYDIN (İHA) - Ülkü Ocakları, ülke genelinde Suriye'deki Türkmenlere yardım amaçlı bir kampanya başlattı. Kampanyaya Didim'den de destek gelirken kapsamında Gıda ve Tekstil ürünleri yardımlarının kabul edileceği bildirildi.

        Ülkü Ocakları, Suriye'deki Türkmenlere yardım amaçlı ayni yardım kampanyası başlattı. 4 Aralık'ta sona erecek yardım kampanyasıyla ilgili bilgiler veren Didim Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Uçkaç "Ülkü Ocakları olarak soydaşlarımızın sıkıntılarını gidermek, dertlerini paylaşmak ve yanlarında olduğumuz göstermek için yurt genelinde kampanya başlattık. Yardım yapmak isteyen duyarlı vatandaşlarımız ocaklarımızdan bilgi alabilirler. Bu kampanyada sadece gıda yardımı (kuru bakliyat, un, yağ, salça, konserve yiyecekler, bebek maması) ile Tekstil grubu (battaniye, kışlık ayakkabı, bebek bezi, hasta bezi) gibi yardımları kabul edilmektedir."dedi.

        Yardımlarla ilgili olarak irtibat numaraları şu şekilde; Ramazan Altunbay 0 542 654 63 09 ve Hüseyin Akay 0 507 063 31 30

        (HÇ-MB-Y)

        02.12.2016 13:39:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler