Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Engellilere yönelik çalışan STK'lar Vali Ustaoğlu'nu ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        BAYBURT (İHA) - 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla, Memnune Evse Yaşlı Bakım ve Huzurevi, Beyaz Ay Derneği, Memnune Evsen Huzur Evi Yaşlılarını Koruma Derneği ve Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi yetkilileri Vali İsmail Ustaoğlu'nu ziyaret etti.

        Beyaz Ay Derneği Bayburt Şubesi Başkanı Serhat Kılıç, Memnune Evsen Huzur Evi Yaşlılarını Koruma Derneği Veysel Akbaş ve Huzur Evi Müdürü Ayetullah Meydanoğlu ve Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Hayati Murat Köse'yi, valilik makamında kabul eden Vali İsmail Ustaoğlu ziyaret dolayısıyla yetkililere teşekkür etti.

        Engelli vatandaşlara yönelik çeşitli sosyal sorumluluk projeleri yürüten dernek temsilcilerinden çalışmaları hakkında bilgi alan Vali İsmail Ustaoğlu, yapacakları yeni çalışmalarda başarılar diledi.

        Vali İsmail Ustaoğlu ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada engelli vatandaşların sosyal hayata daha etkin katılabilmeleri için son yıllarda önemli çalışmalara imza atıldığını ifade ederek, Sivil Toplum Kuruluşlarının bu konuda yapacağı çalışmaların ise toplumsal duyarlılığı daha da artıracağını ve engelli vatandaşlar için bunun son derece önemli olduğunu kaydetti.

        Ziyarete ayrıca özel bir televizyon kanalında yayınlanan yetenek yarışmasına katılarak ismini duyuran görme engelli müzisyen Bilal Göregen'de katıldı.

        (YY-ÖB-Y)

        02.12.2016 13:53:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bayburt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bayburt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler