Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sivrihisar ve Köyleri Yardımlaşma Derneği'ne hayırlı olsun ziyareti

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir'deki Sivrihisar Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Arslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sivrihisar ve Köyleri Yardımlaşma Derneği'nin yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

        Dernek Başkanı Arslan, ziyarette yaptığı konuşmada, "Hepimiz Sivrihisar'ın içinde yetişen bireyleriz. Aramızda herhangi bir ayrım söz konusu değildir. Birlik ve beraberlik içinde bulunarak birbirimize destek olmalıyız. Amacımız, Sivrihisar'ın kültür, sosyal yönlerini ve tarihi eserlerini tanıtmaktır" dedi

        Yeni seçilen Sivrihisar ve Köyleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Bünyamin Güngör de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve şunları söyledi:

        ''Ziyaret oldukça verimli geçti ve birbirimizle kaynaştık. Birlik, beraberlik ve dayanışmaya önem vereceğiz. Eskişehir'de sosyal ve kültürel faaliyetleri birlikte yapacağız ve birlikte her yönden sesimizi duyuracağız ve güzel çalışmalara imza atacağız.''

        Sivrihisar Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Arslan, yeni yönetime ve Sivrihisar ve Köyleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Bünyamin Güngör'e, Sivrihisar ile ilgili desteklerine teşekkür amacı ile plaket takdim etti.

        (İHA-MET-Y)

        02.12.2016 14:15:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler