Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti'den engellilere ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Sinan Atan

        BİNGÖL (İHA) - AK Parti Genç İlçe Başkanı Bilal Sağlar ve Kadın Kolları Başkanı Azize Ok, engelli öğrencileri ziyaret ederek, hediye dağıttı.

        İlçede faaliyet gösteren özel bir rehabilitasyon merkezinde eğitim gören öğrencileri ziyaret ederek 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutlayan ve onlara hediyeler dağıtan AK Parti yönetimine engelliler tarafından yoğun ilgi gösterildi. Engelli öğrencilerin ve ailelerinin sorunlarını dinleyen İlçe Başkanı Bilal Sağlar, engelli ve ailelerinin karşılaştıkları sorunların giderilmesi için ellerinden gelen çabayı sarf edeceklerini söyledi.

        "Burası çok başka bir dünya"

        Engellilerin her zaman yanında olduklarını ve gereken desteği ilçe teşkilatı olarak sağlayacaklarını ifade eden Sağlar, "Bugün buraya engelliler günü nedeniyle, engellilerimizle bir arada olmak, onların yanında bulunarak engelliler gününü kutlamak adına geldik. Burası çok başka bir dünya. Burada insan kendini inanılmaz mutlu hissediyor. Burada şarkı söyleyen, şiir okuyan, resimler yapan, spor yapan engelli kardeşlerimizi gördük. Engelsiz insanlardan daha sıcak ve daha karşılıksız sevgileri var. Bu ziyaretlerimiz aylık olarak periyodik şekilde devam edecek" dedi.

        Program, öğrencilere hediye dağıtılmasının ardından son buldu.

        (SA-MP-Y)

        02.12.2016 14:26:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler