Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bozüyük'te 91 kişi daha tapularına kavuştu

        (Fotoğraflı)

        Fatma Savaş İnal

        BİLECİK (İHA) - Bozüyük Belediyesi İmar Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışma sonunda Yediler Mahallesi'ndeki 91 vatandaşın tapuları Belediye Başkanı Fatih Bakıcı tarafından dağıtıldı.

        Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi kokteyl salonunda gerçekleştirilen törene, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'nın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Hayrettin Eldemir ve hak sahipleri katıldı. Binaların arsalarla olan imar problemleri nedeni ile tapusunu alamamış 91 hak sahibi tapularını Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'nın elinden aldı. Yaptığı açıklamada "İlçemizdeki benzer sorunların tamamını zamanla ve etap etap çözerek vatandaşlarımıza tapularını teslim edeceğiz" diyen Başkan Bakıcı tören sonrasında vatandaşların sorularını yanıtlayarak, tapularının hayırlı olmasını diledi.

        (FSİ-MET-Y)

        02.12.2016 14:53:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler