Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Haliliye'den 260 bebeğe hoş geldin hediyesi

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Haliliye'ye Hoş geldin Bebek projesi kapsamında Haliliye ilçesinde son iki dünyaya gelen 260 bebeğe puset ve ana çantası hediye edildi.

        Haliliye Belediyesi sosyal belediyecilik çalışmalarıyla ilklerin belediyesi olmayı sürdürüyor. Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'un talimatları doğrultusunda ilçede dünyaya gelen bebeklere hastane çıkış seti hediye ediliyor. Proje kapsamında, geçtiğimiz yıl 12 bin bebeğe hastane çıkış seti hediye edildi. Bu yıl ise proje genişletilerek puset, ana çantası ve bebek seti hediye ediliyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü proje kapsamında ilçe sınırlarında bulunan hastanelerde yeni doğan bebeklere verilen sette puset, ana çantası ve içerisinde, biberon ile emzik bulunan 11'li bebek takımı yer alıyor. Proje, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'un talimatı doğrultusunda yılın 365 günü sürdürülüyor.

        Proje vatandaşında büyük desteğini görüyor.

        (BB-SD-Y)

        02.12.2016 15:10:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler