Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş'in Engelliler Günü mesajı

        (Fotoğraflı)

        BAYBURT (İHA) - Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

        Sosyal hayatta engellilere sağlanan imkân ve kolaylıkların bir toplumun gelişmişlik düzeyi ve çağdaşlığının ölçütlerinden birisi olduğunu ifade eden Başkan Mete Memiş mesajında şu görüşlere yer verdi: "Engelli vatandaşlarımızın hayata dört elle, kuvvetle sarılabilmesi, her alanda kendilerini geliştirip yaşama sevinçlerini kaybetmemeleri için hepimizin üzerine düşen çok büyük görevler vardır. Engelli vatandaşlarımıza sahip çıkmak her şeyden önce bir insanlık görevidir. Engelli vatandaşlarımızın toplumun içerisinde, özel ve değerli bireyler oldukları bilinciyle, hayatın içerisinde engellerin kaldırılarak, toplumsal yaşama katılımlarının hayatımızı daha da güzelleştireceğine yürekten inanıyoruz.

        Bu kardeşlerimizin yaşamlarının her alanında, kimseye muhtaç olmadan, hayatlarını sürdürebilmeleri en temel insan haklarından biridir. Toplumun aktif birer bireyleri olarak gördüğümüz engelli vatandaşlarımızın daima yanlarındayız. Engellilik, sadece kişinin ya da mensubu olduğu toplumun değil, tüm insanlığın ortak sorunudur. Bizde çalışmalarımızı yaparken toplumda engelli vatandaşlarımızın da olduğunu düşünmeliyiz.

        Bu duygu ve düşünceler ile bütün engelli kardeşlerimin "3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü içtenlikle kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum."

        (YY-AT-Y)

        02.12.2016 15:10:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bayburt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bayburt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler