Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Üzülmez, okul ziyaretlerine Süleyman Şah İlkokulu ile devam etti

        (Fotoğraflı)

        Kaan Kızıl

        KOCAELİ (İHA) - Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ve Kartepe Belediyesi, çocuk dostu bir belediye olarak ilçe genelindeki eğitim kurumları ile tek tek ilgileniyor ve destek veriyor.

        Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez son okul ziyaretini ve incelemelerine Rahmiye mahallesinde bulunan Süleyman Şah İlkokulu ile devam etti. Kartepeli çocukları her anlamda daha donanımlı bireyler olarak hayata hazırlama hedefindeki Başkan Üzülmez'i karşılarında gören öğrenciler, verdiği sözü tutarak kendilerini ziyaret eden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'e yakın ilgi gösterdiler. Eğitime ve eğitim kurumlarına verdiği destek ile bilinen Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'i okullarında ağırlayan Süleyman Şah İlkokulu idarecileri de sınıfları gezerken Başkan Üzülmez'e eşlik etti.

        Çocukların derslerini bölmemeye özen gösteren Başkan Üzülmez, okul idarecileri ile sohbet edip, taleplerini dinlerken, çocukları da sınıflarında ziyaret etmek için teneffüs zilinin çalmasını bekledi. Teneffüste karşılarında Başkan Üzülmez'i gören minik öğrenciler şaşkınlıklarını ve mutluluklarını saklayamadılar. Neşe içerisinde Başkan Üzülmez'in etrafını sarıp, sevgi çemberine alan çocuklar hem şakalaşıp hem de Kartepe Belediyesi'nin öğrencilere dağıttığı bisikletler, spor malzemeleri, akıl ve zeka oyunu setleri, kırtasiye yardımları, tiyatrolar, bilgi evleri, sağlık taramaları ve geziler için de teşekkür ettiler.

        Çocuklara daha iyi bir gelecek hazırlamak için çalışan Başkan Üzülmez, öğrencilerin taleplerini de dinledi. Çocuklara öğütler de veren Başkan Üzülmez, "Hükümetimiz eğitim kalitesini arttıracak düzenlemeleri zaten yapıyor. Bizler de okullarımızın fiziki şartlarında ve çocuklarımızın ruhsal gelişimleri için kesintisiz destek oluyoruz. En iyi dostlarım çocuklardır. Görüyorum ki, şimdiki çocuklarımızın farkındalık düzeyi çok yüksek. Eğitime destek amaçlı yaptığımız her şeyi biliyorlar. Hepsini gözlerinden öpüyor, öğretmenlerini ve ailelerini kutluyorum. Güçlü ve donanımlı bir nesil yetiştiği için de güven duyuyorum" dedi.

        (KK-RFK-Y)

        02.12.2016 15:12:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler