Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başiskele Belediyesi, Ovacık mahallesine 3 adet yaya köprüsü yaptı

        (Fotoğraflı)

        Kaan Kızıl

        KOCAELİ (İHA) - Başiskele Belediyesi'nin Ovacık mahallesine üzerinde yol düzenleme çalışmalarını tamamlanması ile üç adet yaya köprüsü mahalleye kazandırıldı.

        Başiskele Belediyesi, ilçede bulvar, cadde ve sokaklarda düzenlemeler yaparken bir yandan da özellikle yayalar için ortaya çıkan ihtiyaçlar doğrultusunda önemli çalışmalar gerçekleştiriyor. Başiskele halkının talepleri üzerine karayolunun geçtiği ihtiyaç duyulan noktalara yaya üst geçitleri kazandıran Başiskele Belediyesi Ovacık mahallesi D100 karayolu üzerine yürüyen merdivenli ve asansörlü yaya üst geçidini kazandırarak bu arterlerde güvenli ve konforlu geçiş sağladı. Yaya üst geçitlerindeki asansörler, özellikle engellilerin ve yaşlıların güvenle ve rahatlıkla karşıdan karşıya geçişine yardımcı olmak amacıyla hazırlandı.

        Ayrıca bu çalışmalar kapsamında aynı bölgede Kavakçılık Enstitüsü'nü ikiye bölen dere üzerine daha güvenli geçiş için yaya köprüsü yapıldı.

        (KK-İÇ)

        02.12.2016 15:21:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler