Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yozgat'ta 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlanacak

        (Fotoğraflı)

        Bahadır Muhlis Gökgül

        YOZGAT (İHA) - Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Yozgat Valiliği tarafından "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" için hazırlanan bir dizi program, yarın Yozgat Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünde gerçekleştirilecek.

        Yozgat'ta 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kutlama Programı, yarın saat 14.00'da başlayacak. Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından organize edilen programa Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç'ta katılacak.

        Engelli vatandaşlara yönelik farkındalığın artırılması gerektiğini belirten Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Mehmet Cemil Erkan, engelli vatandaşların sorunlarının aşılabilmesinin her bireyin engellilere yönelik farkındalığını artırmakla mümkün olacağına dikkat çekti. Erkan, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde tek derdimiz engellilere yönelik farkındalık oluşturmak. Engellilerin karşılaşmış oldukları zorlukları ve o sıkıntıları nasıl çözeriz bunun için böyle bir günü kutluyoruz. Bakanlığımız ve İl Müdürlüğümüz olarak Dünya Engelliler Günü'nde engelli vatandaşlarımızın yaşama tutulmasını sağlamak için çalışmalar yapıyoruz. Bununla ilgili Cumartesi günü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde saat 14.00'da etkinliğimiz olacak. Önce slayt gösterisi akabinde engelli vatandaşlarımız tarafından yapılan resim sergisini açacağız. Orada bir engeli vatandaşımıza bir akülü araba hediyemiz olacak. Engelliler Derneği Başkanlarımızın konuşmaları olacak ve Nida Tüfekçi Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından müzik dinletimiz olacak" dedi.

        (AÖ-Y)

        02.12.2016 15:28:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler