Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Sırmalı tebrik etti

        (Fotoğraflı)

        Emrah Elmas

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) tarafından 2016 Yılı Teknik Destek Programı Eylül-Ekim Dönemi'nde başarılı bulunan "Oyun, En Güçlü Öğretmendir' Oyun Tabanlı Öğrenme Programı Uygulayıcı Eğitimi" projesini geliştiren için Hamiyyet-Ferudun Sözen İlkokulu Müdürü Dilek Ekizer'i tebrik etti.

        Kaymakam Ali Sırmalı, GMKA tarafından kabul edilen ve Edremit'e kazandırılan eğitim projesinin hazırlanmasında Hamiyyet-Feridun Sözen İlkokulu Müdürü Dilek Ekizer'e ve projede emeği geçenlere teşekkür etti. Proje kapsamında Hamiyyet- Ferudun Sözen İlkokulu bünyesinde görev yapan 17 öğretmen, uluslararası geçerliliği olan "Oyun Tabanlı Öğrenme" programı eğitimi ve sertifikası alacak. Ayrıca proje kapsamında okula "Oyun Merkezli Öğrenme Yetki Belgesi" verilecek.

        Proje kapsamında oyunla öğrenme yaklaşımının etkin olarak uygulanması ve öğrencilerin eğitici oyunlarla dikkatinin yoğunlaştırılması, düşünme, araştırma, taktik seçme ve uygulama, bilgileri keşfetme, sorgulama, etkili iletişim kurma, aktif katılma, rol paylaşma, kurallara uyma, işbirlikçi öğrenme gibi becerilerinin geliştirilmesi hedefleniyor. Alınacak eğitim sonrasında oyunlaştırılmış eğitim ile öğrencilerin birçok konuyu daha kolay öğrenmesine katkı sağlanmış olacak. Eğitim-öğretim faaliyetlerinin niteliğinin gelişmesi ile oyun tabanlı öğrenme yaklaşımına ilişkin okulda yapılan uygulamaların bölgede diğer okullara olumlu model oluşturması bekleniyor.

        (EME)

        02.12.2016 15:34:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler