Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Söğütspor hem A Takımı hem de U-15 takımı bu hafta liderlerle oynayacak

        (Fotoğraflı)

        BİLECİK (İHA) - Bilecik'in Söğüt ilçe takımı Söğüt Spor bu hafta hem A Takımında hem de U-15 takımları liderleri ağırlayacak.

        Bilecik 1. Amatör Lig'de mücadele eden ve 17 puanla 3'üncü sırada yer alan Söğüt Spor, pazar günü Osmaneli deplasmanında lider 1308 Osmaneli Belediye Spor maçının hazırlıkları devam ediyor. U-15 Gençler Liginde mücadele eden ve lider 1299 Bilecik Kulübü 2 puan ardından ikinci sırada yer alan U-15 Söğüt Spor ise, Söğüt İlçe Stadından yarın saat 11.30'da oynayacağı 1299 Bilecik Kulübü maçının hazırlıkları günü tek idman yaparak hazırlandı. U-15 takımım antrenörü Zafer Subaşı, bu maçı kazanarak ligde lider olmak istediklerini belirterek, "Ligde 4'üncü hafta sonunda namağlup iki takım karşılaşacağı bir maç olacak. Kazanarak liderliğe yükselmek istiyoruz. Çok iyi hazırlandık artık maç saatini bekleyeceğiz" dedi.

        "Tek hedef galibiyet"

        Bilecik 1. Amatör Lig'de 13 takımlı ligde 17 puanla 3'üncü sırada yer alan Söğüt Spor antrenörü Cihan Karaman ise, 1308 Osmaneli Belediye Spor konuk olacaklarını belirterek, "Ligdeki 10 maçta 30 puan toplayarak yenilgisiz bir takımla oynayacağız. İyi hazırlandık en kötü 1 puanla Osmaneli deplasmanından dönmek istiyoruz" dedi.

        (CKT-Y)

        02.12.2016 16:39:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler