Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yunusemre Belediyesi engellilerin yanında

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Yunusemre Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü öncesi yürüme engelli Piyami Gürbüz (60) isimli vatandaşın yüzünü güldürdü.

        Yunusemre Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğü'nden akülü tekerlekli sandalye talebinde bulunan Piyami Gürbüz isimli vatandaşın talebine duyarsız kalmayan Yunusemre Belediyesi, Gürbüz'ün isteğini Manisa Organize Sanayi Bölgesi (OSB)'ne iletti. OSB'nin temin ettiği akülü tekerlekli sandalye müdürlük önünde Piyami Gürbüz'e teslim edildi. Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Şule Uygur, Mustafa Dandin, Sosyal Yardımlaşma Müdürü Ahmet Mustafa Süzer, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Osman Tunca ve akülü tekerlekli sandalyeyi temin eden Manisa OSB adına Başkan Danışmanı Nihat Akyol'un katıldığı organizasyonda akülü tekerlekli sandalyeyi Piyami Gürbüz'e teslim eden Şule Uygur, belediye olarak dezavantajlı grupların her zaman yanında olduklarını söyledi. Uygur konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Yunusemre Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğümüz olarak Piyami Gündüz'e, yeni akülü tekerlekli aracını teslim ettik. Bu noktada aracı bizlere sağlayan, her zaman yanımızda olduklarını belirten Organize Sanayi Bölgesi yönetimimize de çok teşekkür ediyoruz. Güzel günlerde kullanmasını diliyorum" diye konuştu.

        Akülü tekerlekli sandalyesine kavuşan Piyami Gürbüz ise duygularını şu sözlerle ifade etti: "Allah sizlerden razı olsun. Sizin gibi yönetimleri Allah başımızdan eksik etmesin. Sizin gibi hizmet aşkı olan büyüklerimizin başımızda olmasını temenni ediyorum. Allah sizlere sağlık sıhhat nasip etsin"

        (AY-Y)

        02.12.2016 16:50:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler