Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇÖZMER personeline toplantı

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya, Daire Başkanlıklarının çözüm merkezi personelleriyle bir araya geldi.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya, Manisa Büyükşehir Belediyesi, MASKİ, SPİLAŞ, BESOT gibi tüm birimlerin çağrı merkezlerini tek çatı altında toplayan ÇÖZMER programının sorumluları ile bir araya geldi. Encümen Salonunda gerçekleşen toplantıda personele seslenen Yalçınkaya, Büyükşehir Belediyesinin vatandaşlara daha hızlı yanıt verebilmek amacıyla kurulan sistemin etkisini gösterdiğini ve vatandaşlardan olumlu geri dönüşler aldıklarını dile getirdi. Yalçınkaya, "Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara daha kaliteli hizmet verebilmek için attığı her adımda, belediyecilik çıtasını yükseltmiştir. Çalışmalarınızın bu doğrultuda devam etmesi, yaptığımız hizmetlerin vatandaşa doğrudan ulaşmasını sağlayacaktır" diye konuştu.

        (AY-Y)

        02.12.2016 16:56:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler