Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP Ankara Milletvekili Gülsün Bilgehan'dan Başkan Kocadon'a ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Eren Ayhan

        MUĞLA (İHA) - Türkiye Cumhuriyeti'nin 2'nci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü'nün torunu ve gazeteci Metin Toker'in kızı Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Gülsün Bilgehan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret etti.

        CHP Ankara Milletvekilli Gülsün Bilgehan, CHP Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından Kent Konseyi Cumhuriyet Atölyesi'nin de katkılarıyla düzenlenen "Cumhuriyetimizin Getirdikleri ve Günümüzde Kadının Yeri" konulu panel için Bodrum'a geldi. Bodrum Belediyesi Herodot Kültür Merkezi'nde düzenlenen panele konuşmacı olarak davet edilen milletvekili, panel öncesinde ise Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret etti.

        Gülsün Bilgehan'a ziyaretinde; CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, CHP Bodrum Kadın Kolları Başkanı Emel Çakaloğlu, CHP Muğla İl Gençlik Kolları Başkanı Tufan Erkan Yakar, CHP Bodrum İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri ile Bodrum Belediyesi CHP'li Meclis Üyeleri eşlik etti.

        Gülsün Bilgehan'ı "Bodrum'a hoş geldiniz" diyerek karşılayan Başkan Mehmet Kocadon, yaptıkları sohbette ise hem ülke gündemine hem yerel gündeme ilişkin fikir alışverişinde bulundular.

        (EA-MB-Y)

        02.12.2016 17:35:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler