Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bodrum'dan Adana'ya yardım eli

        (Fotoğraflı)

        Eren Ayhan

        MUĞLA (İHA) - Bodrum'da geçtiğimiz günlerde Adana'da ortaokul öğrencilerinin kaldığı kız yurdunda meydana gelen ve 12 kişinin ölümüyle tüm ülkeyi yasa boğan yangın faciasının ardından yardım kampanyası başlatıldı.

        Adana Seyhan Belediyesi tarafından başlatılan yardım kampanyasına Bodrum Belediyesi de destek olmak için çalışma başlattı. Kırtasiye, giyim ve Bodrum Belediyesi Kadın Danışma ve Eğitim Merkezi (KADEM) Örgü Grubu üyesi kadınlar tarafından üretilen battaniyelerden oluşan 10 yardım kolisi hazırlanarak Seyhan Belediyesi'ne teslim edilmek üzere kargoya verildi.

        Aladağ'da yaşanan acı olayın sonrasında Adana Seyhan Belediyesi ve Sosyal Belediyeler Akademisine katılan belediyelerin sosyal medya hesapları üzerinden "Adana Aladağ İlçemizdeki yavrularımız yardımlarınızı bekliyor" başlığıyla yayınladığı çağrıda, iletişim bilgileri ile birlikte şu ifadeler yer alıyor: "Adanacity ve Adana Çevirme Radar ile iş birliği içerisinde başlattığımız 'Aladağ'a Destek' yardım kampanyamıza desteklerinizi bekliyoruz. Yeni veya kullanmadığınız kıyafet, ayakkabı ve kırtasiye yardımlarınızı Seyhan Belediyesi Hayır Çarşımıza getirebilirsiniz. Getirmiş olduğunuz eşyalar, Belediyemiz tarafından temizlenip, paketlenip Aladağ ilçemize nakliyesi sağlanacaktır"

        (EA-MB-Y)

        02.12.2016 17:44:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler