Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        FETÖ/PDY Terör örgütünün Muğla İl İmamı yakalandı

        Bekir Tosun

        MUĞLA (İHA) - Muğla polisi tarafından gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında FETÖ/PDY il imamının aralarında bulunduğu örgütün üst düzey yöneticileri düzenlenen operasyon ile yakalandı. Gözaltına alınan şahısların sorgusu devam ederken, isimleri belirlenen diğer şüphelilerin yakalanması için de çalışmaların devam ettiği bildirildi.

        "9 İlde 14 ayrı adreste eş zamanlı baskın yapıldı"

        Örgütle mücadele kapsamında yapılan çalışmalar çerçevesinde bugün 9 ilde 14 ayrı adrese eş zamanlı baskın düzenlendi. Muğla Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada "FETÖ/PDY örgütü Muğla yapılanması içerisinde faaliyet gösteren İl imamı, İl Eğitim Danışmanı, Örgüte elaman kazandıran yapının sorumlusu, Sohbet Hocası, Dershane Müdürü, Öğrenci Bölge Temsilcileri Sorumlusunun da aralarında bulunduğu üst düzey örgüt mensubu şahıslara yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında; Menteşe, Fethiye, Ula ve Ortaca ilçeleri ile Yalova, İstanbul, Afyon, İzmir, Adıyaman, Diyarbakır, Kocaeli, Çorum, Antalya illerinde belirlenen adreslere yapılan baskınlarda İl İmamının da aralarında bulunduğu 3 kişi yakalandı. Eş zamanlı olarak 14 adreste şahısların ve dijital materyallerin/örgütsel dokümanların elde edilmesine yönelik yapılan aramalar neticesinde aralarında; örgütün il imamı İ.K., örgüte eleman kazandıran yapı sorumlusu T.A. ile dershaneler sorumlusu M.Ç. adlı şüphelilerin yakalanarak gözaltına alındığı belirtildi.

        (BT-İK)

        02.12.2016 18:20:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler