Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        (Özel haber) Miniklere "Ekmek nasıl yapılır" dersi

        (Fotoğraflı)

        İbrahim Aldemir

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Bandırma ilçesinde bulunan özel bir anaokulunun öğrencileri "Meslekleri tanıyalım" dersinde ilçedeki bir ekmek fırınına giderek, ekmeğin nasıl yapıldığını öğrendi.

        Hayatlarında ilk kez bir ekmek fırınına giden miniklerin meraklı bakışları altında fırında çalışan ustalar ekmeğin hamurunun hazırlanışından, içeriğindeki malzemelere ve pişirilmesine uzanan süreci minik öğrencilere anlattı. Öğretmenleri eşliğinde yapılan inceleme ziyaretinin sonunda fırında pişen ekmeklerden birinin minik öğrencilere ikram edilmesi ile ekmekleri adeta kapışan öğrencilerin dersin sonunda mutlu bir şekilde servislerine binerek anaokulunun yolunu tuttular. Özel Anaokulu'nun Sahibi Bahadır Genç hayatı yeni tanımaya başlayan minik öğrencilerin bazı meslekleri yerinde görüp tanımalarını istediklerini ve bu amaçla çocukları ekmek fırınına getirdiklerini belirterek, "Önümüzdeki günlerde başka meslekleri de yerinde inceleyip çocuklarımıza en iyi eğitimi vermeyi planlıyoruz" dedi.

        (İA-ÖK-Y)

        03.12.2016 09:23:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler