Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Validen Engelliler Günü Mesajı

        (Fotoğraflı)

        Olgun Yıldız

        ARDAHAN (İHA) - Ardahan Valisi İbrahim Özefe, Dünya Engelliler Günü anısında yayımladığı mesajda, tüm engellilerin 3 Aralık Dünya Engelliler gününü kutladı.

        Vali Özefe mesajında, ''Engelli vatandaşlarımızın toplumsal hayata katılımlarının sağlanması ve hayat standartlarının yaşanılabilir bir hale getirilmesi, çağdaş toplum gerekliliğinin bir parçasıdır. Engellilik, sadece engelli vatandaşlarımızı ilgilendiren bir sorun değil, sosyal ve insani boyutları ile bütün bireyleri ilgilendiren önemli bir konudur.

        Sorunların tamamen çözülmesi için, insani bir yaşam için; bizlere, toplumun her kesimine çok önemli görevler düşmektedir. daha çok duyarlı olmalıyız, daha çok çözümler üretmeliyiz.

        Engelli olmak bir kusur değildir. Tüm insanların da bir engelli adayı olduğu unutulmamalıdır. Engelli bireylerimizin toplumsal hayata katılmalarını sağlamak ve toplumun bir parçası olduklarını hissettirmek bir lütuf değil, büyük bir erdemliliktir.

        Tüm zorluklara rağmen hayatın tüm alanında azim ve sevgiyle mücadele eden tüm engelli kardeşlerimizi gönülden tebrik eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.''

        (OY-AT-Y)

        03.12.2016 09:57:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler