Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yeni yıl öncesi Karşıyaka'da hamsi ziyafeti

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Karadeniz Dernekleri Konfederasyonu (KADEKON) tarafından her yılın son ayında düzenlenen Hamsi Şöleni, bu yıl 9. kez ziyaretçilerini karşılamaya hazırlanıyor.

        Karşıyaka ilçesinde, Karadeniz Dernekleri Konfederasyonu (KADEKON) tarafından her yıl düzenlenen ve renkli görüntülere sahne olan Hamsi Şöleni için geri sayım başladı. Karşıyaka Belediyesinin desteği ve İZFAR Organizasyon'un katkılarıyla düzenlenecek etkinliğin bu yıl 09-12 Aralık tarihleri arasında gerçekleşeceği öğrenirken, şölende eşya stantları açılıp ücretsiz hamsi ikramı yapılacak. Katılımcıların yöresel yemekleri de tatma imkanı bulacağı şenlikte, Karadeniz müzikleri ve dansları ziyaretçilerin içini ısıtacak. Bostanlı Pazaryerinde gerçekleşecek olan etkinlik hakkında bilgi veren KADEKON Başkanı Hızır Murtazaoğlu, "İzmir'de yaşayan Karadenizlilerin yanı sıra tüm İzmir halkının ilgi göstermesi sayesinde 9'uncu yılımıza geldik. En büyük teşekkürümüz, artık gelenekselleşen Hamsi Şöleni'mize her yıl katılarak, bizi yalnız bırakmayan tüm ziyaretçilerimize. Artık kocaman bir aileyiz. Yeni yıla günler kala düzenlediğimiz Hamsi Şöleni'mize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz" şeklinde konuştu.

        (HG-Y)

        03.12.2016 10:38:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler