Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik'te acemi erler yemin etti

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik 9. Alay Jandarma Eğitim Komutanlığında acemi eğitimlerini tamamlayan 1996/4 tertip erler için yemin töreni düzenlendi.

        Yaş kütüğüne dönem plaketinin çakıldığı törende, birliğe ilk katılan, en uzak ilden gelen ve konuşma yapan erlere, Vali Süleyman Elban, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç ve Belediye Başkan Vekili Nihat Can tarafından çeşitli ödüller verildi.

        Geçmişte askerliğini 9. Alay Jandarma Eğitim Komutanlığında yapan ve oğulları da aynı yerde vatani görevine devam edenler de hediyelerini protokolün elinden aldı. 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığı Bandosunun marşlar çaldığı tören, acemi erlerin yemin etmesi ve resmi geçitle sona erdi.

        (CKT-CY-MK-Y)

        03.12.2016 10:59:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler