Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bedensel engellilerden Vali Tuna'ya ziyaret

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa Valilisi Güngör Azim Tuna, Bedensel Engelliler Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Tapşık, Engelliler Spor Kulübü Başkanı Serdar Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri ve sporcularını makamında kabul etti.

        Ampute Futbol takımının Bursaspor ile Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımının da Galatasaray ile yarın deplasmanda oynayacakları müsabakalarla ilgili Vali Tuna'ya bilgi veren Serdar Yıldırım, Şanlıurfa'ya galibiyetle dönmeyi hedeflediklerini söyledi. Dernek Başkanı Tapşık da Şanlıurfa'da yaptıkları faaliyetleri anlattı.

        Bedensel Engelliler Derneği ile Engelliler Spor Kulübü'ne yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür eden Vali Tuna, "Engellilerimizin sportif alanda ve diğer konularda yaptıkları çalışmalar takdire şayan. Engellilerimiz, hayatın içinde aktif bir şekilde yer alarak, engellilerden bir farkları olmadığını gösteriyor. Bu ziyaretiniz vesilesiyle de tüm engellilerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutluyorum" dedi.

        (BB-SD-Y)

        03.12.2016 11:26:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler