Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik'te Kore Geleneksel Müzik Konseri

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik'te Kore Geleneksel Müzik Konseri gerçekleştirildi.

        Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen konsere, Kore Cumhuriyeti Büyük Elçiliği Müsteşarı Dong-Woo CHO, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İbrahim Taş, üniversite personeli ve öğrenciler katıldı. Gerçekleştirilen konserde ilk olarak Kore'ye özgü Taepyeong Dansı gösterildi. Kore kültürünü tanıtma amaçlı gerçekleştirilen konserde Kore'ye özgü çalgılar ve şarkılarla izleyicilere renkli dakikalar yaşatıldı.

        Konser sonunda Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Abdullay Ay ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, Koreli sanatçılara çiçek takdim etti. Konser sonunda Koreli sanatçılar izleyiciler ve protokol ile fotoğraf çektirdi.

        (CKT-CY-Y)

        03.12.2016 11:28:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler