Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Minik öğrencilere kan bağışının önemi anlatıldı

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Akçay

        KÜTAHYA (İHA) - Kızılay Kan Merkezi Kütahya Şubesi, Hisarcık Atatürk İlkokulu 2. sınıf öğrencilerini kan bağışı konusunda bilgilendirdi.

        Atatürk İlkokulu 2. sınıf A ve B şubesi öğrencileri, sınıf öğretmenleri Yusuf Kelek ve Semra Bülbül nezaretinde Belediye Düğün Salonuna gelerek Kızılay Kan Merkezi Kütahya Şubesinin kan bağışı kampanyasını izlediler.

        Kızılay çalışanları minik öğrencilere; Kızılay Kan Merkezinin görevleri, kan bağışının sağlık açısından önemi ve gerekliliği konularında bilgiler verip öğrencilerin sorularını cevapladılar. Daha sonra öğrencilere kayıt, muayene ve kan bağışının nasıl yapıldığı gösterildi. Minik öğrenciler sınıf öğretmenleri Yusuf Kelek'in kan bağışını meraklı gözlerle izlediler.

        (MA-MET-Y)

        03.12.2016 11:35:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler