Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bayan Kamçı Çocuk Evleri ve Koruyucu Aileyi Ziyaret Etti

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı'nın eşi Ayşe Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in eşi İkbal Çelik ile birlikte Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğüne bağlı 0-3 yaş gurubu çocukların bulunduğu Çocuk Evlerini ve Koruyucu Aileyi ziyaret etti.

        Çocuk Evlerinde kalan çocuklarla bir süre vakit geçiren ve Bayan Kamçı ve Bayan Çelik evlerde görev yapan bakıcı annelerden bebeklerin sağlık durumları vegelişimi hakkında bilgi aldılar

        Çocuk Evlerinde kalan çocukların her türlü bakımlarının titizlikle yapıldığını ve çocukların büyümesi ve sağlıklı bir birey olarak topluma kazandırılması için her türlü desteğin verildiğini ve verilmeye de devam edeceğini ifade eden Bayan Kamçı bebekleri kucağına alarak onlarla yakından ilgilendi.

        Bayan Kamçı ve Bayan Çelik daha sonra Koruyucu Aileyi'de ziyaret ederek, Aile ve çocuklarla bir süre sohbet etti.

        (SK)

        03.12.2016 12:56:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler