Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Engelliler kahvaltıda buluştu

        (Fotoğraflı)

        Toprak Akkaya

        ÇANAKKALE (İHA) - Engelliler kahvaltıda bir araya geldi

        fotoğraflı

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale'nin Biga ilçesinde 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle, özel bir hastane tarafından engelli ve aileleri için kahvaltı düzenlendi.

        Düzenlenen kahvaltıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Aslan, Şube Müdürleri, Hastane Başhekimi Dr.Cemil Kanberoğlu, Hastane Direktörü Bahar Karadal, Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Yavuz, Fizyoterapist Bilge Fidan, çok sayıda engelli ve ailesi katıldı. Başhekim Dr.Cemil Kanberoğlu yaptığı konuşmada, "Özel Biga Can Hastanesi olarak üzerimize ne görev düşüyorsa bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Engellilerimizin toplumsal hayatta varlık göstermeleri ve kendilerine yer bulmaları, şüphesiz tüm toplumu zenginleştirecek, güçlendirecektir. Doğuştan ya da sonradan biz insanlar fiziksel, zihinsel, ruhsal ya da duyusal herhangi bir işlevimizi yitirebiliriz. Toplumumuzda var olan bu kardeşlerimizin günlük hayatlarını idame ettirebilmeleri, sosyal hayata entegre edilmeleri hepimizin insanlık görevleri arasındadır. Engellilerin her türlü sıkıntılarını teşhisten tedaviye, özel eğitimden rehabilitasyona, istihdamdan sosyal hizmetlere kadar doğru ve kalıcı çözümler üretmek, arzuladıkları mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba göstermek, toplumsal hayata katılımlarını kolaylaştırmak, hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermek toplum olarak en önemli sorumluluklarımızdandır " dedi.

        (GD)

        03.12.2016 13:07:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler