Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tuşba Belediyesi Spor Kulübü'nden Türkiye dereceleri

        (Fotoğraflı)

        VAN (İHA) - Van merkez Tuşba Belediyesi Spor Kulübü boks takımı, Türkiye Boks Federasyonu 2016 faaliyet programında yer alan ve 18-26 kasım tarihleri arasında Malatya'da düzenlenen Türkiye büyük erkekler kulüpler arası boks şampiyonası grup müsabakalarına 5 madalya kazandı.

        Malatya'da düzenlenen ve 28 ilden sporcuların katılımı ile gerçekleştirilen müsabakalarda 5'te 5 yaparak rakiplerini her zaman olduğu gibi dürüst oyun dürüst davranma olarak bilinen Fair-Play çerçevesinde kalarak yenen Tuşba Belediye Spor Kulübü Sporcuları, Türkiye Boks Federasyonun büyük erkekler arası boks şampiyonası finallerine çıkmaya hak kazandı.

        Tuşba Belediyesi Spor Kulübü Boks Takımı, sporcularından 60 Kg'da Remzi Uyar ve 52 kiloda Savaş Ürgün altın madalya kazandı. 49 kiloda Tugay Öner, 56 kiloda Burhan Ogün ve 75 kiloda ise Zafer Elasan bronz madalya aldılar. Bu başarılarından dolayı 18 - 24 Aralık 2016 tarihleri arasında Bursa'da düzenlenecek olan Türkiye finallerine Tuşba Belediye Spor Kulübü olarak katılmaya hak kazandılar.

        Hemen her mahallede Tuşba'da gençlere yönelik yaptığı spor yatırımlarıyla adından sıkça söz ettiren Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, amatör spor ve sporcunun yanında olmayı sürdürüyor. Özellikle amatör spor kulüplerin malzeme ihtiyacından, ulaşımına ve antrenman sahalarına kadar en ince ayrıntıyı düşünen Başkan Özgökçe'ye Tuşba'da spora yaptıkları emeklerin karşılığı olan şampiyonluk kupaları ve madalyaları gelmeye devam ediyor.

        Sporcuların başarılı performanslarını değerlendiren Tuşba Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Yaşar Şalem: "Öncelikle bu sporcularımızın tüm sorumluluklarını alarak tüm fedakârlığı üstlenen Tuşba Belediye Başkanımız Doç. Dr. Fevzi Özgökçe'ye sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Sporcularımızın bu gurur verici başarılarından ötürü kendilerini tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Gerçekten çok zor şartlarda mücadele veren sporcularımız büyük bir azim ile çalışmalarını sürdürüyorlar. Tuşba Belediye Spor Kulübü olarak her zaman sporcularımızın yanındayız ve her türlü ihtiyaçlarını gidermek için elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah, bu başarılarımızın devamı gelecek. Bu sporcular ilimizin hatta ülkemizin gururu olacaklar ve Al Bayrağımızı tüm Dünya'da dalgalandıracaklardır. Sporcuların tüm işlemleri ile ilgilenen Tuşba Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz M.Nuri Bekiroğlu'na, sporcularımıza anne ve babaları gibi göz kulak olan antrenörlerimize, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Nevzat İnanç'a, Tuşba Belediyesi Spor Kulübü Başkanı ve yönetim kurulu olarak teşekkürlerimizi sunarız"ifadelerini kullandı.

        (EKİP-ŞAK-Y)

        03.12.2016 13:34:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler