Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Akdoğan görme engellilere baston dağıttı

        (Fotoğraflı)

        Mücahit Bilgi

        NİĞDE (İHA) - Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla Altınokta Görme Engelliler Derneğinde görme engelli vatandaşlara baston dağıttı.

        Sadece 3 Aralık'ı değil yılın her gününü engelliler günü olarak gördüklerini söyleyen Akdoğan, "Yaşayan her insanın bugün engelsiz olsa da bir dakika sonra engelli olacağını varsayarak hareket ediyoruz. Bu noktada birçok adım atılmışsa da sorunlar tamamen çözülmüş değil. Fakat son 15 yılda Türkiye bu noktada ciddi mesafeler katetti. Bizde Niğde Belediyesi olarak bu noktada her türlü adımı atmaya çalıştık. Dünden bugünümüz, bugünden de yarınımız daha iyi olacak. Engelsiz bir Dünya, engelsiz bir Türkiye ve engelsiz bir Niğde diliyorum." dedi.

        ''Sorunlarına Destek Olduk''

        Engelli vatandaşların sorunlarının çözümü noktasında her zaman destek olduklarını belirten Başkan Akdoğan, "Yetkimiz çerçevesinde engelli kardeşlerimizin hangi konuda olursa olsun tüm sorunlarına destek olduk. Engelli kardeşlerimize hayatı daha çok sevdirmek, hayata daha sıkı bağlanmalarını sağlamak adına da birçok adım attık atmaya da devam edeceğiz.'' ifadelerini kullandı.

        Altınokta Görme Engelliler Derneği üyeleriyle sohbet ederek onların sorunlarını dinleyen Başkan Akdoğan ne zaman isterlerse bir araya geleceklerini söyledi. Baston dağıtımından dolayı çok mutlu olduklarını belirten dernek üyeleri, bu hizmetten dolayı Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a teşekkür etti.

        (MB-YE-SK)

        03.12.2016 14:58:34 TSI

        NNNN

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler