Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Demokrasi Kavşağı'nda asfalt çalışmaları başladı

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğü ve açılışı için gün sayılan Demokrasi Kavşağı'nda ilk asfalt döküldü.

        Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, kentin ikinci bat-çık projesi olan ve geçtiğimiz günlerde ilk kirişleri yerleştirilen Demokrasi Kavşağı'nda, kuzey-doğu yan yol kavşağının ilk asfaltı dökülüp, bordür çalışmalarına başlandı.

        Yüzde 90'ı tamamlanan Demokrasi Kavşağı Bat-Çık Projesi'nde peyzaj ve bitki örtüsü için 80 metrelik sondaj çalışması bitirilirken, kavşağın üst köprüsünün membram, izolasyon ve beton dökme çalışmaları tamamlanarak asfalt dökümüne hazır hale getirildi. Aynı zamanda sinyalizasyon, aydınlatma ve yağmur suyu altyapı çalışmaları da tamamlandı.

        Önümüzdeki haftadan itibaren kavşakta elektrik aydınlatma lambaları, trafik yön levhaları, otomobil ve yaya korkuluk donatıları ile tüm kaldırım ve bordür çalışmaları tamamlanmış olacak ve kavşak açılışa hazır hale gelecek.

        Toplam 36 bin ton asfaltın döküleceği Demokrasi Kavşağı'nda ekipler teknik çalışmaları tüm hızıyla sürdürüyor.

        (HSK-Y)

        03.12.2016 15:28:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler