Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti engellilerle bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Gökhan İçkilli

        SAMSUN (İHA) - AK Parti Samsun İl Başkanlığı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle, Samsun'da bulunan engelli dernekleriyle bir araya geldi.

        Sevgi Cafe'de düzenlenen yemeğe AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Karadeniz Engelliler Federasyonu Başkanı Selman Saruhan, Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Samsun Şube Başkanı Hayriye Hakyemezoğlu, Altınokta Körler Derneği Samsun Şube Başkanı Aynur Yiğit, Samsun Otizmli Çocuklar Derneği Başkanı Hatice Tozkoparan, Beyaz Ay Görme Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Akbulut, Karadeniz Engelliler Federasyonu Başkanı Selman Saruhan ve parti üyeleri katıldı.

        Yemekte konuşan AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, "Partimizin politikası her kesime pozitif ayrımcılığı sizlere fazla olmak üzere hizmetlerini yapmaktadır. Amacımız tüm bireyleri topluma kazandırmaktır. Toplumumuzdaki tüm engelleri kaldırıp, herkesin birlik ve beraberlik içerisinde kardeşçe yaşaması için hükümetimiz her türlü imkanı kullanmaktadır. Derneklerinize geldiğimde herkesin yüzünün güldüğünü görüyorum. Burada önemli olan zihindeki engelleri kaldırırsak hiçbir engel yok. Onun için bu ayrımlar olmadan, birbirine ayrıştırmalar olmadan birlik ve beraberlik içerisinde yaşamayı Allah'tan niyaz ediyorum. İnşallah Türkiye Cumhuriyeti'nde ilelebet huzur içerisinde yaşayacağız. Ne terör ne etrafımızdaki baskılar ne emperyalist ülkelerin dolar üzerinde spekülasyonları yıldıracak. Biz birlik ve beraberlik içerisinde hedeflerimizi koyup ileriye doğru gitmeliyiz. Bunu da bu dönemde biraz daha fazla yapacağız" dedi.

        Yemeğin ardından dernek üyeleri AK Parti İl Başkanı Göksel'e derneklerine yaptıkları katkılardan dolayı çiçek verdiler.

        (GKH-SLH-Y)

        03.12.2016 18:40:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler