Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beşiktaş Belediyesine İTÜ'den ödül

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İşletme Mühendisliği Kulübünün yılın en iyileri ödülleri, düzenlenen törenle sahiplerini buldu. İTÜ Kampüsü'nde gerçekleşen törende sosyal medya dalında ödülün sahibi Beşiktaş Belediyesi oldu.

        Beşiktaş Belediyesine bir ödül de İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği Kulübünden geldi. En son KALDER'den Mükemmellikte Yetkinlik 4 Yıldız Ödülü'nü alan belediye, bu kez de İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübünün yılın en iyileri ödülleri kapsamında sosyal medyayı en iyi kullanan resmi kurum seçildi. Sahnede ödülü alan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, mutluluğunu dile getirdi. Sosyal medyanın önemine değinen Başkan Hazinedar, "Sosyal Medya amacı dışında kullanıldığında bir felaket olabilen sosyal medya eğer doğru, etkili ve yerinde kullanılırsa gerçekten muazzam bir şey. Artık sosyal medya dünyada birçok şeyin önüne geçti, biz de bu alanı çok düzgün, yerinde ve gerçekten nitelikli kullanıyoruz ve çok da aktifiz" diye konuştu.

        (HK-CC-Y)

        04.12.2016 09:56:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler