Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erol Maraş'a taziye için ziyaretçi akını

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Gaziantep Olay Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı M. Erol Maraş'ı genç yaşta vefat eden kız kardeşi Songül Maraş'ın taziye ziyaretine katılan bürokrasi, iş, sanayi ve siyaset dünyasının önde gelen isimleri Maraş ailesinin acısına ortak olmaya devam ediyor.

        Geçtiğimiz günlerde tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yuman Gaziantep Olay Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı M. Erol Maraş'ı kız kardeşi Songül Maraş'ın taziye evine Gaziantep'in yanı sıra Türkiye'nin dört bir yanında taziye için ziyaretçiler adeta akın etti.

        Akyol Mahallesinde bulunan Fevzi Uslu Sosyal Tesislerindeki taziye evinde taziyeleri kabul eden Maraş ailesin acılı gününde yalnız bırakmayan Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Ahmet Uzer, Şamil Tayyar, Mehmet Erdoğan, Abdulkadir Yüksel, Gaziantep Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Büyükşehir Belediye Başkan vekilleri Durdu Yetkinşekerci, Osman Toprak'ın yanı sıra il ve ilçe teşkilatları, CHP ve MHP il ve ilçe teşkilatlarıyla, GSO Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, GTO Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Meclis Başkanı Selami Memiş, iş ve siyaset dünyasının önde gelen isimleri, yerel ve ulusal basın kuruluşları temsilcileri ve basın cemiyetleriyle Sivil Toplum Kuruluşları başkan ve yönetim kurullarıyla Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen eş, dost ve akrabaları Erol Maraş'ın acısına ortak oldu.

        Genç yaşta hayata gözlerini yuman kız kardeşinin acısını yaşayan Gaziantep Olay Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı M. Erol Maraş ve anne acısını yaşayan Olay Gazete personeli Ömer Faruk Atilgan'ın acılarına ortak olan ziyaretçiler Maraş ailesinin acılarına bir nebze de olsun hafiflettiler. Taziye amacıyla kendisine telefon eden, bizzat gelerek acılarına ortak olan herkese minnettar olduğunu ifade eden Gaziantep Olay Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı M. Erol Maraş, "Ailece yaşadığımız en acı günde dostlarımızın, iş, sanayi ve siyaset ve basın dünyasının önde gelen isimlerinin acımıza ortak olmak için bizleri ziyaret etmesinden dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür eder, minnet ve şükranlarımızı sunarım" diye konuştu.

        (BRN-Y)

        04.12.2016 10:17:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler