Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sığınma evindeki kadınlara ücretsiz cilt bakımı

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Haber : Osman Arslan

        Kamera : Osman Arslan

        BATMAN (İHA) - Batman'da bir güzellik merkezi, sığınma evlerinde kalan kadınlara ücretsiz sağlık, cilt bakımı, lazer epilasyon, kıl tekniğiyle kaş ekimi, ozon savuna, saç kesimi, saç bakımı ve makyaj hizmeti veriyor.

        Batman'ın Çamlıtepe Mahallesi'nde faaliyet gösteren özel bir güzellik merkezi, sığınma evlerindeki kadınlar için kampanya başlattı. Kampanya çerçevesinde, Türkiye'nin çeşitli illerinden gelerek, Batman'daki sığınma evlerinde kalan kadınlara ücretsiz sağlık, cilt bakımı, lazer epilasyon, kıl tekniğiyle kaş ekimi, ozon savuna, saç kesimi, saç bakımı ve makyaj hizmeti veriliyor.

        Güzellik Merkezi İşletmecisi Emine Yıldırım, kadınlara ciltlerinin ihtiyaç duyduğu tüm bakımları yaptıklarını belirterek, "50 ile 60 arasında kadını güzellik merkezimizde ağırladık. Yaşları 40-60 arasında olan kadınların yanı sıra aralarında yatalak hastalarımız da var. Bu yapılan bakımlardan hepsi ücretsiz olarak faydalanıyorlar. Meslektaşlarımızın da bu kampanyaya destek vermesini istiyoruz" dedi.

        (OA-MP-Y)

        04.12.2016 11:40:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler