Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Doğanşehir'e Gençlik Merkezi yapılacak

        (Fotoğraflı)

        MALATYA (İHA) - Doğanşehir'e yapılması planlanan Gençlik Merkezinin yeri ve inşaata başlama tarihi belli oldu. Buna göre DSİ bahçesine yapılacak merkez için ilk kazma baharda vurulacak.

        Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük'ün, DSİ arazisinin Doğanşehir Belediyesine aktarıldığını belirtmesi üzerine geçtiğimiz gün ilçeye gelen Gençlik ve Spor Bakanlığı temsilcileri Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Serdar Eravcı ve Daire Başkanı Sezai Zorba, burada yaptıkları inceleme sonunda arazinin uygun olduğunu ve Gençlik Merkezinin 2017 programına alınarak yapılacağını bildirdi.

        Bölgenin örnek projelerinden olan Doğanşehir Gençlik Merkezi bin metre karelik alan üzerinde yapılacak ve son derece estetik bir yapı olacak.

        Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük ilçeye yapılacak Gençlik Merkezinin hayırlı olması temennisinde bulunarak bakanlık yetkililerine teşekkür etti.

        (ŞS-BRN-Y)

        04.12.2016 12:26:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler