Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kariyer Kulübü'nden "Kişisel Gelişim Zirvesi'16" etkinliği

        - Anadolu Üniversitesi öğrencileri önemli isimlerle bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Kadir Arslan

        ESKİŞEHİR (İHA) - Anadolu Üniversitesi Kariyer Kulübü tarafından düzenlenen "Kişisel Gelişim Zirvesi'16" etkinliğinde sektörün önemli isimleri bir araya geldi.

        Yunus Emre Yerleşkesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte konuşmacılar salondaki öğrencilere sektörle ilgili bilgilerini aktardı. İş hayatının merak edilenlerini ve başarılı olmak için neler yapılması gerektiğini etkinliğe katılanlara anlatan konuşmacılar, öğrenciler tarafından merak edilen soruları da yanıtladı.

        "Rektörlük olarak bu tür etkinliklerin düzenlenmesine desteğimizi sürdüreceğiz"

        Etkinliği açılış konuşmasını gerçekleştiren Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Özcan, Kariyer Kulübü'nün kişisel gelişim odaklı eğitimlerle ve öğrencilerin üniversite yıllarında iş yaşamına hazırlanması konusunda destek verdiğini aktardı. Özcan, "Kulüp, öğrencilerin bireysel yetenek ve ilgi alanlarına göre gelişimlerini sağlamalarına ve geleceğin liderleri olabilmelerini geliştirmede yardımcı olmaktadır. Kariyer Kulübü; güzel konuşma ve diksiyon, etkili iletişim ve beden dili, bilgisayar programlarının yanı sıra mülakat teknikleri gibi benzeri konularda da eğitimler vererek öğrencilerimize katkı sağlamaktadır. Bu eğitimlerle öğrencilerimiz hem günlük hayatta hem de iş yaşamına atıldıklarına bir adım önde olma fırsatı yakalayabilmektedir. Bu tür etkinliklerin düzenlenmesinde Rektörlük olarak bundan sonra desteğimizi sürdürmeyi devam edeceğiz. Bu güzel etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese rektörlük adına teşekkür ediyorum" dedi.

        Kulüp olarak yerel ve ulusal çapta birçok etkinliğe imza attıklarını belirten Kariyer Kulübü Başkanı Rojhat Kum ise farklı alanlarda açtıkları eğitim sınıflarıyla öğrencilerin sektörde önde olmalarını kendilerine amaç edindiklerini ifade etti.

        "Korkularımızın üzerine ne kadar gidersek o kadar fazla kazanırız"

        'Kişisel Marka İmajı' konulu konuşmasını gerçekleştiren Satış ve Pazarlama Yöneticisi Serhan Yılmaz, "Kişisel marka imajı dediğimiz şeyde ilk yeneceğimiz şey içimizde bize düşmanlık eden unsurlar. Bahçenizde iki tane kurt var. Hangi kurdu besleyeceğinize siz karar veriyorsunuz. Hakkında sürekli kötü düşündüğünüz bir derste başarılı olmayı beklemeyin. Eksikliğinizi anladığınız ya da anlamadığınızı fark ettiğiniz noktada onların üzerine gidin. Bütün korkularımızın, bütün anlamadımızı düşündüğümüz şeylerin ne kadar üstüne gidersek o kadar fazla kazanırız. Ne kadar başarısız olduğunuzu hissediyorsunuz, o kadar başarılı olmaya yakınsınız. Biz bu konuda biraz yanlış yönlendirildik. Hep güçlü taraflarımızın nasıl geliştirileceği üzerine koştuk. Eksik ya da güçsüz olduğumuz yönlerimizi geliştirmeye çalışmadık. Asla ve asla pes etmeyin çünkü yol çok uzun. Pes etmek aslına bakarsanız çok kolay. Eğer hayatta bizim için gerekli olduğunu düşündüğümüz bir şey varsa üzerine gideceğiz ve daha da zorlayacağız. Siz kendinize inanmazsanız başka kimse size inanmayacak.

        (KA-KÇ)

        04.12.2016 12:31:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler