Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Moda tasarım Odunpazarı'nda

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Odunpazarı Belediyesi Meslek ve Sanat Edindirme Kursları'nda (OMEK) verilen eğitimler hız kesmeden devam ediyor.

        Sanatı öğrenme ve meslek edinme anlamında vatandaşlara büyük kolaylık sağlayan OMEK Kurslarında birbirinden farklı eğitimler veriliyor. Bu eğitimlerin dikkat çeken kurslarından biri de Moda Tasarım Kursu. 20 Kursiyerin katıldığı Moda Tasarım Kursu'nda öğrencilere hayal ettikleri her türlü kıyafeti tasarlayabilme, artistik çizimlerle çizebilme, kalıbını çıkartabilme ve dikebilme öğretiliyor.

        İmaj danışmanlığı, günlük hayatta ve özel günlerde nasıl kombinler yapabilecekleri, moda hakkındaki incelikler hakkında kursiyerlere önemli bilgiler aktardıklarını ifade eden yetkililer, kursun amacının; kursiyerleri, insan vücudunun mimarı haline getirmek olduğu belirtti.

        (BRK-KÇ)

        04.12.2016 12:31:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler