Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Alemdar, İtfaiye Başkanı Arancı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

        (Fotoğraflı)

        SAKARYA (İHA) - Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar yeni yerinde hizmet vermeye başlayan İtfaiye Daire Başkanlığı'nı ziyaret ederek Başkan Ayhan Orhan Arancı'ya hayırlı olsun temennisinde bulundu.

        Sakarya'ya yakışır yatırımların hayata geçirilmesinde Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun emeğinin yadsınamayacağını belirten Alemdar, "Yeni ve modern itfaiye binası da bu yatırımlar arasında öne çıkıyor. Modern itfaiye binamızı Sakaryamıza kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz" dedi. Ayhan Orhan Arancı'nın ekibiyle birlikte zor ama önemli ve hayati bir görevi yerine getirdiğini belirten Yusuf Alemdar, "Mesai mefhumu olmadan ifa ettiğiniz zorlu görevinizde başarılar diliyoruz. Yeni hizmet binası size ve Sakarya'mıza hayırlı olsun" diye konuştu.

        Ayhan Orhan Arancı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Alemdar'a teşekkür etti.

        (RŞ-İÇ)

        04.12.2016 13:36:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler