Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İTSO'dan kurumsal İletişim semineri

        (Fotoğraflı)

        Salih Bakıcı

        BURSA (İHA) - İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), üyesi olan firmaların yöneticileri ve personeline yönelik 'Kurumsal İletişim Eğitimi' semineri düzenliyor. 8 Aralık'ta günübirlik gerçekleştirilecek ücretsiz seminere katılmak isteyenlerin 7 Aralık Çarşamba günü mesai bitimine kadar Oda'ya kayıt yaptırmaları gerekiyor.

        Seminer hakkında bilgi veren İTSO Başkan Vekili Mustafa Kaynakçı, farklı alanlarda verdikleri eğitimlerin amacının üyelerinin ticari faaliyetlerine katkı yapmak olduğunu söyledi. Kaynakçı, Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Âdem Çiftçioğlu'nun eğitmenlik yapacağı seminerde, kurumsal iletişim kavramlarına yeni bakış açısı, stratejik iletişim yönetimi, kurum kültürü oluşturma ve sosyal ağlarda kurumsal iletişim konularında ayrıntılı bilgiler verileceğini söyledi. Öte yandan, projeksiyon cihazı yardımıyla görsellerle desteklenecek seminerde, uygulamalardan örnekler verilecek. Sabah saat 10.00-12.00 ve öğleden sonra13.00.17.00 saatleri arasında iki bölüm halinde gerçekleştirilecek seminer sonunda katılımcılara sertifika verilecek.

        (UGR-

        04.12.2016 13:39:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler