Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yangın mağduru tarım işçileri yeni çadırlarına kavuştu

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Yüreğir Belediyesi, Yalnızca Mahallesi'nde çıkan yangında çadırları kül olan mevsimlik tarım işçilerine yeni çadırlarını kurarak teslim etti.

        Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, yangının çıktığı ilk günden itibaren Yüreğir Belediyesi ekiplerinin seferber olduğunu belirterek, ''Bu ailelerimiz mevsimlik gelen ve tarım işlerinde çalışan ailelerimiz. Mağdur olmamaları için ilk günden itibaren günlük ihtiyaçlarını ve barınma ihtiyaçlarını karşıladık. İlk etapta ailelerin günlük yaşamlarını sürdürmeleri için yatak, yastık, battaniye, giysi, bot, mont, gıda paketi, büyük tüp, ocak, süpürge dağıtımı yapıldı. Bulundukları alana seyyar tuvalet, banyo yerleştirildi. Ayrıca küçük çocuğu olan ailelere bebek malzemesi de dağıtıldı" dedi.

        Çelikcan, yeni yapılan 38 çadırın yerinin de su basmayacak şekilde düzenlendiğini kaydetti.

        (ADN-Y)

        04.12.2016 13:40:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler