Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli'de TOKİ projeleri masaya yatırıldı

        (Fotoğraflı)

        DENİZLİ (İHA) - TOKİ tarafından Denizli genelinde yapılacak sosyal konutlarla ilgili projeler, ilçelerin talepleri ve çözüm önerileri Vali Dr. Ahmet Altıparmak başkanlığında TOKİ Başkanı Ergün Turan'ın da katıldığı toplantıda masaya yatırıldı.

        Merkez Pamukkale İlçesi Karahayıt Mahallesi'nde düzenlenen toplantıya; Vali Dr. Ahmet Altıparmak, TOKİ Başkanı Ergün Turan, Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ve Cahit Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kaymakamlar ve ilçe Belediye Başkanları ile TOKİ'den gelen uzmanlar katıldı.

        Toplantıda; Kaymakamlar ve İlçe Belediye Başkanları ile TOKİ sosyal konutlarının yapılabileceği alanlar Başkan Turan ve uzmanlar tarafından karşılıklı istişare edilerek görüş alışverişinde bulunuldu.

        Vali Dr. Ahmet Altıparmak, TOKİ Başkanı Ergün Turan ve beraberindeki heyet toplantı sonrası Karahayıt Termal Turizm Bölgesinde TOKİ tarafından yaptırılan tesislerde incelemede bulundular.

        TOKİ Başkanı Ergün Turan, verimli bir toplantı yaptıklarını belirterek, Denizli'nin ihtiyacı olan sosyal konut konusunda belediye başkanları ve diğer katılımcılarla projeler üzerinde görüştüklerini söyledi.

        Denizli'de 2017 yılının çok daha iyi bir yıl olacağını söyleyen Turan, konuşmasını şu şekilde sürdürdü; "Bugün gerçekleştirdiğimiz toplantının sonuclarını bir ay sonra yapacağımız ikinci toplantı ile hangi aşamaya geldiğini değerlendireceğiz. Bizden konut bekleyen vatandaşlarımız için 2017 yılı çok daha iyi bir yıl olacak. Termal turizm merkezlerinden Karahayıt'ta inşa ettiğimiz yapılar, ülke turizmine ve ekonomisine büyük katkı sağlayacak bir aşamada. Karahayıt'ta Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yaptığımız sosyal konut ve tesislerle bölge, termal turizm açısından cazibe merkezi haline gelmeye başladı."

        Vali Dr. Ahmet Altıparmak ise geniş katılımlı bir toplantı yaptıklarını, İl merkezi ve ilçelerde TOKİ'nin başlatacağı çalışmaları masaya yatırdıklarını belirterek; "Arsa ve imar durumları tek tek değerlendirildi. Başarılı bir toplantı oldu. Konut için gelen talebe göre Belediyenin ve hazinenin elindeki arsalar değerlendirildi. Uygun olup olmadıkları görüşüldü" dedi.

        (SM)

        04.12.2016 14:27:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler