Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        4 Aralık Dünya Madenciler Günü

        (Fotoğraflı)

        Ömer Tekcan

        ZONGULDAK (İHA) - Zonguldak'ta 4 Aralık Dünya Madenciler Günü nedeniyle tören düzenlendi.

        Zonguldak Valiliği önündeki çelenk koyma töreninde Maden Mühendisleri Odası Başkanı Erdoğan Kaymakçı ve üyeleri, GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci ve sendika temsilcileri katıldı. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci ve Maden Mühendisleri Odası Başkanı Erdoğan Kaymakçı Atatürk Anıtı önüne çelenk bıraktı.

        Törende konuşan Başkan Erdoğan Kaymakçı, "GMİS ile birlikte etkinlikler düzenledik. Çelenk koyma töreni bu etkinliklerden bir tanesi. İşçi sağlığı ve iş güvenliği alanında maden emekçilerin, maden çalışanlarının güvenli bir çalışma ortamının sağlanması, tüm haklarının alınması çerçevesinde bu günü vesile sayarak bu sıkıntılarımızı gündeme getirmek ve bu çerçevede bu etkinlikleri düzenliyoruz" dedi.

        GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci ise "Bugün 4 Aralık madenciler günü. Bu itibarla biz tüm maden şehitlerimizin anısına çelenk koyduk. Yarın itibariyle 5 Aralık saat 16.30'da sendika salonunda madenciler günü etkinliğimiz var. Tüm halkımızı, tüm çalışanlarımızı salonumuza bekliyorum. Bu vesile ile tüm maden şehitlerini rahmetle ve minnetle anıyorum. Çalışanlarımıza da kazasız belasız günler diliyorum" diye konuştu.

        (ÖMR-OA-Y)

        04.12.2016 14:52:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler