Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hentbol Erkekler Süper Ligi

        (Fotoğraflı)

        Bahadır Muhlis Gökgül

        YOZGAT (İHA) - Hentbol Erkekler Süper Ligin 10. haftasında sahasında, Merzifon Belediyespor ile karşılaşan Yozgat Bozokspor, rakibine 25-32 yenildi.

        Yozgat Rıza Kayaalp Spor Salonu'nda Merzifon Belediyespor'u konuk eden Yozgat Bozokspor, rakibine 25-32 mağlup oldu. İlk yarıya Merzifon Belediyespor hızlı başladı ve Yozgat Bozokspor karşısındaki üstünlüğünü korudu. Oyuna ağırlığını koyan Merzifon Belediyespor, Bozokspor karşısında ilk yarı soyunma odasına 14-10 üstün girdi. İkinci yarıya hızlı başlayan ve rakibinin hatalarını iyi değerlendiren Yozgat Bozokspor, bir ara farkı kapatsa da ilerleyen dakikalarda hücumda etkisiz kaldı ve sahadan 25-32 mağlup ayrıldı. Bu mağlubiyetle birlikte Yozgat Bozokspor, ligde mağlubiyet serisine dur diyemedi ve üst üste 7. mağlubiyetini aldı. Kırmızı siyahlı ekip bu yenilgi ile 6 puanda kalırken Merzifon Belediyespor ise puanını 14'e çıkardı.

        (BMG-SK)

        04.12.2016 18:28:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler