Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Döşemealtı İstanbul'dan 1 puanla döndü

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Türkiye Kadınlar Futbol 1. Ligi'nde Antalya'yı temsil eden 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor Kadın Futbol Takımı, pazar günü deplasmanda grubun iddialı takımlarından Sarıyer Kireçburnu Spor Kulübü ile 1-1 berabere kaldı.

        Çayırbaşı Stadı'ndaki müsabaka öncesinde, uçak kazasında hayatını yitiren Brezilya'nın Chapecoense oyuncuları için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

        Ligde çıktığı 3 maçı da kazanarak namağlup lider konumunda olan Döşemealtı, dördüncü hafta İstanbul Sarıyer Kireçburnu Spor Kulübü kadın futbol takımının konuğu oldu. Maça hızlı başlayan 1207 Antalya Döşemealtı Kadın Futbol takımı 33'ncü dakikada Yaşam'ın ayağından bulduğu gol ile üstünlüğü sağladı. 80'nci dakikada ev sahibi takımdan İlknur'un attığı golle skor 1-1 oldu. Maçın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca her iki takım da haftayı 1'er puanla kapattı.

        Zorlu deplasmandan 1 puan almayı başaran Döşemealtı Kadın futbol takımı puanını 10'a çıkararak namağlup liderliğini sürdürdü.

        (SM-Y)

        05.12.2016 09:46:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler